1. Turovka
  2. -
  3. Zpravodaj
  4. -
  5. 27. 08. 2023 Večerní bojovka se nakonec nekonala

27. 08. 2023
Večerní bojovka se nakonec nekonala

Co by to bylo za Turovčata odkojená legendární noční bojovou hrou, aby se nedala dohromady a nepokusila se jít ve stopách otce zakladatele, navázat na něj a vlastně i zužitkovat všechno to, co jim ona hra v průběhu mnoha let dala. Odvahu, vůli, sílu, chuť překonat překážky, vymýšlet, tvořit, pracovat v týmu. Bára, Kuba, Pavel, Petr s Kristýnou, Radek … dali hlavy dohromady a trochu sice skromnější, leč rozhodně životaschopná bojovka se na poslední chvíli rodit počala. A pro jedno ze stanovišť na plánované trase se k radosti všech odhodlal připojit i Ruda.
Jenže večerní blesky křižující zlověstně černé nebe a hromobití ozývající se ze všech světových stran, to bylo opravdu vážné. Po telefonických domluvách se všemi v té době již obsazenými a připravenými stanovišti letošní trasy bylo rozhodnuto o stornu celého dobrodružství. Smutný verdikt sdělili přítomným dětem na startu i jejich doprovodu aktéři úvodní scénky, logicky aktualizované a vynuceně improvizované.Tak tedy příště!
Více o událostech té noci si přečtete např. zde. Co nás čeká s počasím v následujících letech to jistě všichni sledují, nic normálního to už asi nebude.
 
Snímek je z odpolední přehlídky masek na návsi.